Maak van je huis je thuis met sierkussens

Design in diverse opzichten van hoge kwaliteit
Je interieur is een belangrijke basis om jezelf thuis te voelen. Of je nou een moderne basis als stijl hebt of juist een industrieel interieur hebt, een opvallende touch met een sierkussen kan een wereld van verschil maken! Wij inspireren je graag om je woning, slaapkamer of werkplek nóg gezelliger te maken. Ons thuis is immers de plek waar we ontspannen, liefhebben en genieten. 

Sierkussens Melli Mello

 

Melli Mello biedt kussens aan in verschillende vormen en maten. De combinatie van grote en kleine kussens maken je interieur aantrekkelijker en spannender. Daarnaast biedt het ook een leuk en speels effect om stippen en bloemen te combineren! Het leggen van kussens met de juiste kleuren en prints zorgt ervoor dat je zithoek er nóóit meer saai uit ziet. De sierkussens zijn gemaakt van polyester-suède, dit lijkt en voelt zoals suède, maar is makkelijker te wassen. Ideaal in gebruik en goed schoon te houden. De sierkussens uit deze collectie zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn zacht, waardoor ze comfortabel zijn, maar hebben een goede stevigheid waardoor ze hun originele vorm aanhouden.

sierkussens melli mello

 

Een zitplek met sierkussens ziet er fijner en gezelliger uit dan een zitplek zonder kussens, toch? Het zit ook comfortabeler en door te mixen met stijlen creëer je jouw thuis. Melli Mello biedt een complete collectie sierkussens, die je aan twee kanten kunt stijlen in je interieur. Of het nou een grote of kleine is, een met stippen of met bloemen, deze collectie bevat eye-catchers voor ieder interieur.
In de tuin zijn sierkussens ook perfect te gebruiken. Mensen die in jouw tuin gaan zitten, of erlangs gaan lopen, zullen nooit meer een saaie indruk krijgen.
Hoe stijl jij je interieur? Mix and match met de nieuwste sierkussen collectie!
sierkussens melli mello 2020