Vegan leather – voor iedere vrouw, voor iedere dag en elke gelegenheid.

Anno 2020 is het niet meer weg te denken om niet verantwoord en duurzaam te produceren. Wij richten ons met onze nieuwe tassencollectie, welke medio september 2020 uitkomt, op veganistisch leer! Denk je dat vegan tassen van slechte kwaliteit zijn of niet modieus? Wij bewijzen je graag het tegendeel.

Maar wat is vegan leather? Onze tassen zijn van duurzame kwaliteit, waardoor ze lang mooi blijven en jij er heel lang plezier van zult hebben. De collectie is gemaakt uit Polyurethaan, oftewel: hoogwaardig kunstleer.

Een goede tas is voor veel mensen een essentieel item. Je gebruikt een tas immers dagelijks. Een tas is niet alleen praktisch maar kan ook als statement bij je outfit fungeren. Persoonlijk koop ik niet vaak een nieuwe tas, ik kies graag voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een tas alle praktische aspecten heeft en dat het tijdloos of juist spot-on is. Wij kiezen ervoor om geen dierlijke producten te produceren. We hebben drie vegan collecties ontworpen en het mooiste is: volledig volgens de trends wat betreft duurzaamheid en eerlijke productie, maar met een tijdloze basis!

LEO COLLECTION RONDE CROSSOVER BAG MELLI MELLO

Bij het ontwerpen van de tassen hielden we rekening met de wensen van onze klanten, een tas moet er fashionable uitzien, duurzaam zijn en praktisch ingedeeld zijn. Met onze drie collecties hebben we voor iedere vrouw, voor iedere dag en gelegenheid een geschikt item.

Elke tas komt met een coin - plate - letter combinatie in messing, zilver en goud. Je kunt deze los halen van de tas en bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen.

Je kunt de tassen nu PRE ORDEREN! Medio oktober 2020 leveren we jouw tas op het aangegeven adres.

Check de collectie below.

TO THE STARS COLLECTION 

ro the stars collection melli mello tassen

 

ROCK & ROSE COLLECTION

ROCK EN ROSE COLLECTION TASSEN MELLI MELLO

LEO COLLECTION 

LEO COLLECTION TASSEN MELLI MELLO