Samen in strijd tegen Corona met Artsen zonder Grenzen


 Samen in strijd tegen Corona met Artsen zonder Grenzen

De coronapandemie spaart niemand en raast om zich heen. Honderdduizenden mensen in erbarmelijke leefomstandigheden lopen ernstig gevaar. Artsen zonder Grenzen biedt hulp waar de nood het hoogst is. Dit is hun grootste hulpoperatie ooit! Ook jij kunt helpen! Wil je weten hoe? Koop een Melli Mello mondkapje en wij doneren 20 procent van onze opbrengsten aan Artsen zonder Grenzen. Zo dragen we samen ons steentje bij aan de bestrijding van de Coronapandemie.

Melli Mello gelooft sterk in de kracht om je eigen identiteit te verrijken met al het moois dat de wereld te bieden heeft. Wij zijn geïnspireerd door verschillende continenten met al hun bijzondere culturen, tradities en karakteristieke ambachtelijke stijlen. Wij richten ons op duurzaam produceren met eerlijke materialen en eerlijke arbeidsomstandigheden voor werknemers. Onze fabrikanten in Thailand en Pakistan zijn in het bezit van alle certificaten die van belang zijn op het gebied van positieve arbeidsomstandigheid en milieuvriendelijkheid. 

Artsen zonder Grenzen - 'We doen dit. Samen.'

Adelinde Bennaars, marketing manager bij Artsen zonder Grenzen Nederland vertelt over de campagne: ‘In een crisissituatie als deze, is samenwerken van levensbelang. ‘Het coronavirus laat zien hoe een crisis op een compleet ander continent, opeens heel dichtbij komt. En hoeveel en direct we als mensen met elkaar verbonden zijn. Het is daarom van levensbelang dit virus gezamenlijk aan te pakken.’ Ze benadrukt: ‘Er is geen ruimte voor verdeeldheid of concurrentie, we moeten dit echt samen doen.’ 

We zijn samen in strijd tegen het Coronavirus. Daarbij refereren we naar de bekende regels: Thuisblijven. Handen wassen. Afstand houden. Maar wanneer we ons dan toch op openbare plekken of in het openbaar vervoer begeven, dienen we onszelf en elkaar te beschermen. Het Melli Mello mondmasker maakt van de nood een deugd door de kleurrijke opvallende designs. We donderen 20% van de omzet aan Artsen zonder Grenzen in de strijd tegen COVID-19. Artsen zonder Grenzen kan alle hulp gebruiken. Het is voor ons allen van groot belang dat we het virus onder controle krijgen. Wil jij ook een extra bijdragen doen aan Artsen zonder Grenzen om hen te steunen in de strijd tegen COVID-19? Klik dan HIER en doneer!  

Dit item is geen chirurgisch masker of ademhalingsmasker, noch is het een persoonlijk beschermingsmiddel of medisch hulpmiddel. Dit item is alleen bestemd voor privégebruik en is niet geschikt voor medisch gebruik of voor arbeidsveiligheid. Biedt geen bescherming tegen infecties. 

Ons retourbeleid is op dit item niet van toepassing. Je wettelijke rechten blijven hetzelfde.

  • Waterproof
  • UV protection
  • Air filtration PM2.5
  • Anti bacterieel
  • Facemask met lucht filtratie

 

 

 Language
Dutch
Open drop down